Novinka

SILÁK demi-glace

18 hodnocení
149 Kč 129,57 Kč bez DPH
Skladem
Kategorie: Demi-glace

Používat v kuchyni demi-glace je jako mít po ruce šéfkuchaře.  

SILÁK demi-glace je 48 hodin připravovaný základ pro vaření omáček.

Jeho příprava trvá 2 dny. Základem je náš hovězí vývar z masa a kostí českých chovů, zelenina z Polabí a červené víno z Moravy. Potom jen 24 hodin táhnout a 24 hodin redukovat. Žádná chemie, sůl, zahušťovadla. Jenom řádná dávka trpělivosti.

 

Složení: voda, hovězí maso a kosti, červené víno, mrkev, celer*, cibule, rajčatový protlak, petrželová nať, pórek, česnek, rostlinný olej, bobkový list, černý pepř, nové koření.

Trvanlivost: 3 měsíce při teplotě do 25°C.

Po otevření:  spotřebujte do 10 dní nebo zamrazte

Objem: 100 ml (při vaření se běžně používá 1 polévková lžíce)

*Alergeny: celer