SILÁK DEMI-GLACE hovězí

199 Kč 173,04 Kč bez DPH
Skladem
Kategorie: Demi-glace

Používat v kuchyni demi-glace je jako mít po ruce šéfkuchaře.  

SILÁK demi-glace je 48 hodin připravovaný základ pro vaření omáček.

Základem je náš hovězí vývar z masa a kostí českých chovů, zelenina z Polabí a červené víno z Moravy. Potom jen 24 hodin táhnout a 24 hodin redukovat. Žádná chemie, sůl, zahušťovadla. Jenom řádná dávka trpělivosti.

 

Složení: Vývar z hovězího masa a kostí, červeného vína, cibule, celeru*, petržele, mrkve, pasírovaných rajčat, petrželky, česneku, černého pepře, nového koření, bobkového listu.

Trvanlivost: 3 měsíce při teplotě do 25°C.

Po otevření:  uchovejte v chladu, spotřebujte do 30 dnů.

Objem: 140 g (při vaření se běžně používá 1-2 lžičky dle chuti)

*Alergeny: celer

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení